Stoffen aangetroffen in bloed Dascha Graafsma

HILVERSUM – In het lichaam van de overleden Dascha Graafsma uit Hollandsche Rading zijn “meerdere stoffen” gevonden die duiden op drugsgebruik. Dat zegt forensisch patholoog Frank van de Goot, die op verzoek van de familie toxicologisch onderzoek heeft gedaan. Om welke stoffen het gaat, wil hij niet bekendmaken. Het scenario dat ze door iemand anders is gedrogeerd, is met deze uitslag zonder meer een mogelijkheid. Volgens de patholoog gaat het om twee stoffen die normaal gesproken niet bij elkaar horen. De politie die inmiddels toch een onderzoek is gestart wacht de uitkomsten van hun eigen bloedonderzoek af.

Zoektocht naar telefoon
Vanmiddag heeft de politie in de omgeving van de Rembrandtlaan in Hilversum met een speurhond gezocht naar Dascha’s mobiele telefoon. Die is nog niet gevonden. Eerder werd in die omgeving het identiteitsbewijs van Dascha gevonden.
Treindrama Hilversum_30nov2015_94M63