GESTOLEN : VW Caddy 6-VJR-15

HILVERSUM – Donderdag 03-12-2015 rond zes uur in de morgen is deze Volkswagen Caddy gestolen inclusief alle ladders. De auto werd gestolen aan de Siemensstraat in Hilversum. Het kenteken is 6-VJR-15 de auto is zwart van kleur. Ziet u deze Volkswagen Caddy rijden of heeft u informatie neem dan contact op met de politie 0900-8844 of 112.

De gestolen caddy 6-VJR-15

 

LAAT U AUTO NIET STELEN!!
Regio14 adviseert uit eigen ervaring om een BearLock in te laten bouwen. Het aantal autodiefstallen is de laatste jaren explosief gegroeid. Hierbij richten autodieven zich op een steeds breder scala aan auto’s, modellen en uitvoeringen. Tegelijkertijd zien we dat elektronische beveiligings-systemen steeds vaker worden omzeild. De noodzaak om uw auto goed te beschermen is dus groter dan ooit. Met een mechanisch versnellingsbakslot van BearLock is uw auto uitstekend beveiligd tegen diefstal. Een van de inbouw centrums voor deze BearLock in de regio Gooi en Vechtstreek is Garage Neef in Ankeveen.