Dascha Graafsma dwaalde urenlang door Hilversum

HILVERSUM – De 16-jarige Dascha Graafsma heeft vlak voor haar dood urenlang door Hilversum gedwaald. Dat blijkt uit onderzoek van Signi Zoekhonden. Met speurhonden is een reconstructie gemaakt van hoe Dascha op de noodlottige avond heeft gelopen. Daaruit is onder meer gebleken dat het meisje niet bij iemand in de auto is gestapt. “Een speurhond heeft haar spoor gevolgd. Van de dancing naar haar huis, en langs de plek waar ze haar ID is verloren”, zegt een woordvoerster van Stichting Signi Zoekhonden tegen RTV NH.

De 16-jarige Dascha kwam vorig weekend na een avond stappen in discotheek Let’s Get Down in Hilversum om het leven bij een aanrijding met een trein. De politie gaat uit van zelfmoord, haar vader gelooft dit echter niet. Een forensisch patholoog maakte eerder al bekend dat er sporen van drugs zijn aangetroffen in het bloed van het meisje.

OPROEP!!!
De route die Dascha heeft gelopen is bekend wat nu vast staat door geweldig speurwerk van de Signi Zoekhonden is dat Dascha de gehele route zelf heeft afgelegd.
Wat nog niet duidelijk is of zij de gehele tijd alleen is geweest.  Zij heeft deze route afgelegd tussen 2:00 en 5:30. Peter R. de Vries, woordvoerder van de familie, wil graag iedereen die bewakingsbeelden heeft waar een meisje met een zwarte broek witte schoenen en een wit t-shirt opstaat vragen om contact op te nemen. Dit kunnen ook mensen zijn die de hond uitlieten of een taxichauffeur. Heb je informatie die kan helpen? Mail naar rtlboulevard@rtl.nl

klik op een foto om te vergroten