Liquidatie in Huizen

HUIZEN – Woensdagavond rond 18.20 uur kreeg de politie meerdere telefoontjes dat er geschoten was op de Rendier in Huizen. Ter plaatse troffen agenten een auto met daarin een man aan. De man bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer een 59-jarige man uit Huizen is. Er zouden drie schoten zijn gelost de schutter is gevlucht op een motor vertelt een getuigen.

Groot onderzoek gestart
Er is een rechercheteam samengesteld dat het schietincident zal onderzoeken. De recherche gaat er vooralsnog vanuit dat het schietincident geen link heeft met eerdere liquidaties in Nederland. Getuigen hebben een persoon in donkere kleding met een zwarte helm op een zwarte motor weg zien rijden. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de motorrijder.

IMG_0530Md
Het politie onderzoek ging vannacht gewoon door
Foto : Edwin Janssen / www.bnnews.nl
Foto : Edwin Janssen / www.bnnews.nl

Man in auto doodgeschoten Rendier Huizen_09sep2015_0743

IMG_04999

Man in auto doodgeschoten Rendier Huizen_09sep2015_0740

Man in auto doodgeschoten Rendier Huizen_09sep2015_0751

Man in auto doodgeschoten Rendier Huizen_09sep2015_0768