Botsing tussen auto en vrachtwagen op A27

HILVERSUM – Op de A27 tussen Maartensdijk en Hilversum zijn donderdagavond een personenauto en een truck op elkaar gebotst. Er raakte niemand gewond, maar de schade is groot. Door de botsing kwam de laadklep van de truck los te hangen. Daarom is de vrachtwagen onder politiebegeleiding van de A27 gehaald. De auto kwam tot stilstand in een droge greppel en raakte zwaar beschadigd. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. Foto’s Caspar Huurdeman

Rond 20.15 uur ontstond er net voor de afslag Hilversum op de A27 (Utrecht - Eemnes) een ongeval tussen een personenauto en een truck. Door nog onbekende oorzaak, botste de personenauto achter op de truck met oplegger en kwam deels, onder de laadklep. De bestuurster van de personenauto raakte de macht over het stuur kwijt en kwam zwaar beschadigt tot stilstand in een droge greppel. De truck is onder politie begeleiding van de A27 gehaald met een loshangende laadklep onder de trailer. Beide inzittende van de personenauto en de trucker kwamen met de schrik vrij. Meer info bij de politie

Rond 20.15 uur ontstond er net voor de afslag Hilversum op de A27 (Utrecht - Eemnes) een ongeval tussen een personenauto en een truck. Door nog onbekende oorzaak, botste de personenauto achter op de truck met oplegger en kwam deels, onder de laadklep. De bestuurster van de personenauto raakte de macht over het stuur kwijt en kwam zwaar beschadigt tot stilstand in een droge greppel. De truck is onder politie begeleiding van de A27 gehaald met een loshangende laadklep onder de trailer. Beide inzittende van de personenauto en de trucker kwamen met de schrik vrij. Meer info bij de politie

Rond 20.15 uur ontstond er net voor de afslag Hilversum op de A27 (Utrecht - Eemnes) een ongeval tussen een personenauto en een truck. Door nog onbekende oorzaak, botste de personenauto achter op de truck met oplegger en kwam deels, onder de laadklep. De bestuurster van de personenauto raakte de macht over het stuur kwijt en kwam zwaar beschadigt tot stilstand in een droge greppel. De truck is onder politie begeleiding van de A27 gehaald met een loshangende laadklep onder de trailer. Beide inzittende van de personenauto en de trucker kwamen met de schrik vrij. Meer info bij de politie