Gestolen tractor terug dankzij Facebook

EEMNES, HILVERSUM – De tractor die afgelopen vrijdagnacht werd gestolen bij Pensionstal De Heidehoek aan de Oud Eemnesserweg in Eemnes is terecht. Na een tip met dank aan het vele delen van het facebook bericht werd de tractor zaterdag aangetroffen. De tractor stond op de oprit van een leegstaande woning aan de Vreelandseweg in Hilversum.

Track en Trace zender
In overleg met de politie is direct besloten de foto’s en het nieuws nog niet te plaatsen. De politie heeft hierna de tractor in no time uitgerust met een speciale zender (track en trace) zodat de tractor te volgen zou zijn. De afgelopen dagen werd de tractor echter niet verplaatst en de politie besloot om de actie daarom vanmiddag te beëindigen.

Grote dank
Eigenaar Arnoud Daatselaar van Pensionstal De Heidehoek wil iedereen die het bericht gedeeld heeft enorm bedanken. Arnoud is dolgelukkig dat hij de tractor weer in bezit heeft en er weer mee aan het werk kan.

01aug2015_2545M

01aug2015_2546M