Motorrijder gewond bij botsing in Huizen

HUIZEN – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Baanbergenweg in Huizen. Een automobiliste wilde linksaf de Hellingstaat op rijden en zag een tegemoetkomende motorrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg. De motorrijder kwam via de motorkap en het autoraam op het wegdek terecht. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Caspar Huurdeman

Om 14.30 uur ontstond er een ongeval letsel op de Baanbergenweg in Huizen. Een automobiliste, welke linksaf de Hellingstaat op wilde rijden zag een tegemoetkomende motorrijder over het hoofd, met een frontale botsing tot gevolg. De motorrijder kwam via de motorkap en het autoraam op het wegdek terecht. Het slachtoffer op de motor is met nog onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Meer info bij de politie.

PO9A9704-BorderMaker

PO9A9711-BorderMaker