Gewond bij ongeval in Eemnes

EEMNES – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de oprit naar de A1 in Eemnes. Een automobilist wilde even na 14 uur vanuit Eemnes de oprit A1 oprijden. Hierbij zag hij de van uit Baarn komende automobiliste over het hoofd met het ongeval tot gevolg. Beide wagens liepen zware schade op. De automobiliste is met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd en de veroorzaker had een wondje aan zijn arm waar hij ter plaatse voor is verbonden.

Mogelijk werd de man afgeleid door een stilstaande truck op de snelweg waarbij een politiewagen met zwaailicht stond. Een bijrijder van een vrachtwagen was daar onwel geworden en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Verkeer op de A1 ondervond hinder omdat een rijbaan was afgesloten tijdens het incident.

IMG_2068 IMG_2075 IMG_2077 IMG_2080 IMG_2089