Ring overleden moeder opgedoken

‘s-Graveland – Duikers van duikteam Baerne (Baarn) hebben maandagavond een mooi resultaat geboekt bij een kinderdrama in ’s-Graveland. Op 20 mei verloor de 11 jarige Britney de (te grote) ring van haar moeder, welke 2 dagen daarvoor was overleden, bij het voeren van de eendjes in de Gooise Vaart tussen Hilversum en  ’s-Graveland.
Nog diezelfde avond gingen brandweer ’s-Graveland en duikers van de brandweer Nederhorst den Berg te water om de ring te zoeken. Helaas lukte deze poging niet.
Tim Nijhof, voorzitter van duikteam Baerne, nam het initiatief om met zijn team een nieuwe poging te doen. Gemeente Wijdemeren en de brandweer G en V waren op de hoogte gesteld.
Afgelopen avond hebben de 4 duikers na 2 uur en 15 min te water de ring gevonden. Britney (en haar zusje 16 jr) welke na het overlijden van hun moeder door Oma en Opa worden verzorgt waren door het dolle heen. Maar ook Oma en Opa waren dolblij na deze geslaagde duikactie. Foto’s : Caspar Huurdeman PO9A3672-BorderMaker PO9A3686-BorderMaker PO9A3712-BorderMakerPO9A3758-BorderMakerPO9A3767-BorderMaker PO9A3772-BorderMaker