Dronken automobilist maakt brokken op A1

NAARDEN – Zaterdagochtend is er een persoon aangehouden na een ongeval op de A1. Een echtpaar uit Deventer was op weg naar Schiphol ter hoogte van Naarden werden zij plots zijdelings geramd door een bestuurder die aan het inhalen was. De veroorzaker kwam ruim 200 meter verder tot stilstand met een afgebroken vooras. De auto van het echtpaar is ook zwaar beschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse voor een check, alleen de veroorzaker had lichte verwondingen aan zijn hand. De veroorzaker is na een blaasproef aangehouden en overgebracht naar een politie bureau. Beide voertuigen moesten geborgen worden. Bergnet regelde een taxi voor het echtpaar richting Schiphol zij kwamen met de schrik vrij.

Foto’s : Caspar Huurdeman

PO9A7418-BorderMaker PO9A7423-BorderMaker PO9A7425-BorderMaker PO9A7429-BorderMaker PO9A7436-BorderMaker PO9A7442-BorderMaker