Hulpdiensten rukken massaal uit voor woningbrand in Hilversum

Hilversum – Donderdagmiddag rond 18.00 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Schoolstraat. Omdat het een pand betreft met voornamelijk ouderen mensen en het onduidelijk was, of er nog bewoners in het pand aanwezig waren, werden er meerdere ambulances opgeroepen en een traumahelikopter.
Al snel werd duidelijk dat de bewoners niet in het huis aanwezig waren en een pannetje op het vuur hadden laten staan. De brandweer had de situatie snel onder controle. De traumahelikopter uit Rotterdam, kon halverwege zijn vlucht weer omkeren.  Foto’s : Remco Jakma

Hulpdiensten_rukken_massaal_uit_voor_woningbrand_in_Hilversum___0125

Hulpdiensten_rukken_massaal_uit_voor_woningbrand_in_Hilversum___0132

Hulpdiensten_rukken_massaal_uit_voor_woningbrand_in_Hilversum___0136

Hulpdiensten_rukken_massaal_uit_voor_woningbrand_in_Hilversum___0139