Gewapende overval villa Eemnes

Eemnes – Op vrijdag 29 mei werden bewoners van een villa aan de Meentweg het slachtoffer van een gewapende overval. De aanwezige bewoners werden rond 03.40 uur opgeschrikt door twee overvallers die de villa binnendrongen en hen bedreigden met wapens. De overvallers namen een buit mee en vluchtten weg. Onbekend is of zij een voertuig bij zich hadden. Bij de overval raakten de bewoners niet lichamelijk gewond. De politie startte direct een zoekactie naar de daders. Deze werden niet meer aangetroffen. Het rechercheonderzoek wordt voortgezet. IMG_9702M

Uitgebrande auto
Op de Dr. A. Plesmanlaan in Huizen werd korte tijd later, rond 04.00 uur, een uitgebrande auto aangetroffen. De politie onderzoekt of deze auto is gebruikt door de overvallers.

IMG_9668IMG_9679M

Vorig artikelVerdachte brandstichting Larenseweg opgepakt
Volgend artikelAuto tegen boom op A27