Vijf gewonden bij ongeval Wakkerendijk

EEMNES – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in Eemnes (provincie Utrecht) zijn vrijdagavond vijf mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 20-jarige jongen uit Bussum met zijn auto de snelweg A1 op wilde draaien. Hij kwam in botsing met een auto met daarin drie vrouwen. De brandweer moest de bestuurster van die auto, een 22-jarige vrouw uit Montfoort, en een 25-jarige inzittende uit de auto bevrijden. Zij werden met rug- en nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere bijrijdster kon zelf uit de auto komen en is met heupletsel eveneens naar een ziekenhuis gebracht.

De 20-jarige bestuurder van het andere voertuig en zijn 20-jarige bijrijder uit Huizen werden ook voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Twee meisjes van 17 die ook bij hen in de auto zaten, bleven ongedeerd. IMG_9514 IMG_9517 IMG_9531M IMG_9536