Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in Huizen

HUIZEN – Een motorrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op ’t Merk in Huizen. Het ongeval gebeurde rond zeven uur. Een automobiliste reed vanaf het parkeerterrein bij de kinderboerderij de weg op. Daarbij zag de vrouw de naderende motorrijder over het hoofd. De motorrijder kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen de auto. De motorrijder raakte ernstig gewond en is per ambulance naar het UMC Utrecht gebracht. De bestuurster van de auto raakte ook gewond. Zij werd naar het ziekenhuis in Hilversum gebracht. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het onderzoek was de weg een tijdlang afgesloten. IMG_6361 IMG_6364 IMG_6370 IMG_6380 IMG_6385 IMG_6387