Vijf inbrekers aangehouden

Hilversum – Op zondagmorgen 8 maart heeft de politie vijf verdachten aangehouden die hadden ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwe Havenweg.

Rond 03.10 uur kreeg de politie een melding van een alerte getuige dat meerdere personen bij het bedrijf naar binnen gingen. De getuige vermoedde dat het ging om een inbraak. De politie ging met meerdere eenheden naar het bedrijfspand en zette het volledig af. Bij onderzoek bleek een toegangsdeur geforceerd te zijn.
De inbrekers die nog in het gebouw zaten konden geen kant meer op en verstopten zich voor de agenten. Nadat er ook een diensthond werd ingezet, kozen de verdachten eieren voor hun geld en lieten zij zich inrekenen. De verdachten, inwoners van Bussum en Utrecht in de leeftijd tussen 20 en 36 jaar oud, zijn ingesloten voor nader onderzoek.