Crimineel doodgeschoten in Loosdrecht

LOOSDRECHT – De man die vanochtend zwaargewond werd gevonden in een woning in Loosdrecht is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. Bronnen rondom het onderzoek melden aan RTV NH dat de man door een kogel om het leven is gekomen. Wie er heeft geschoten, is onduidelijk.

De man werd vanochtend zwaargewond gevonden in een leegstaande woning aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk. Het slachtoffer zou de crimineel Patrick G. zijn. Een politiewoordvoerster kon daar nog niks over zeggen.

Bronnen melden aan de Gooi en Eemlander dat Patrick G. vanmorgen geprobeerd heeft zijn ex-vriendin te ontvoeren. Haar vader zegt tegenover de krant dat hij tot drie keer toe een taser op haar heeft gezet. Ze wist op het nippertje de auto uit te komen.