Drugs gevonden bij woningbrand

HILVERSUM  – Op maandagavond rond half negen werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Erfgooiersstraat. Volgens de melding zouden er meerdere slachtoffers zijn en zou alles in brand staan. Er werd daarom ook direct opgeschaald naar middel-brand en later grote brand.  Agenten die als eerste ter plaatsen gingen zagen rookontwikkeling in het trappenhuis van een appartementencomplex. Bewoners van het complex liepen al naar buiten. Drie mannen waren aanwezig in de woning. Eén van hen, een 19-jarige man uit Huizen, was gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer trof in de woning een kleine hoeveelheid drugs aan. Hierop besloten de agenten de twee andere mannen (25 en 22 uit Hilversum) aan te houden. Ze werden meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek. Het bleek te gaan om een klein beetje hasj. Het spul is in beslag genomen, de Hilversummers gaan vrijuit. De brand die klein bleek te zijn, ontstaan door vlam in de pan, was snel geblust.