Auto belandt op zijn kant

HILVERSUM – In de 1e Nieuwstraat in Hilversum is donderdagavond een auto op zijn kant terecht gekomen. De bestuurder heeft volgens getuigen te hard gereden en is hierbij de macht over het stuur verloren. Hierbij is een betonblok uit de grond gereden en is de auto via een boom op zijn kant terecht gekomen. Het voertuig kwam vervolgens in een tuin tot stilstand. De bestuurder wilde gelijk weer verder met zijn rit en na dat deze het voorraam er uit had getrapt vroeg hij aan een omstander of die hem even wou helpen de auto weer op zijn wielen te zetten.
Deze omstander gaf hier geen gehoor aan en de bestuurder zette het op een rennen. De bestuurder kon in de 2de Oosterstraat door buurtbewoners worden staande gehouden. De bestuurder is hierna door de politie aangehouden en mocht voor een uitgebreide blaastest mee naar het bureau. Foto’s © Caspar Huurdeman Fotografie