Vrouw ernstig gewond in Bussum

 

Update zondag 8:45 : De politie maakt zojuist aan ons bekend dat de identiteit achterhaald is. Het betreft een 58 jarige mevrouw uit Bussum. De politie is nog volop bezig met het onderzoek en zoekt nog getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren!

 

Eerdere tekst:Bussum – Een nog onbekende vrouw op een fiets liep zaterdag 10 januari op de kruising Kromme Englaan/Albrechtlaan en de Generaal de la Reijlaan zeer ernstig hoofdletsel op. De vrouw is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis en daar buiten bewustzijn opgenomen op de afdeling high-care.

Rond 17.30 uur fietste de vrouw bovengenoemde kruising op en werd geschept door een personenauto bestuurd door een 42-jarige man uit Amersfoort. De vrouw bleek niets bij zich te hebben, waaruit haar identiteit kon worden vastgesteld. De politie hoopt aan de hand van deze oproep meer te weten te komen over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het ongeval. Heeft u informatie dan kan u bellen naar de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Ook kan er informatie worden gedeeld via het Meldformulier op www.Politie.nl.