Rustig jaarwisseling in het Gooi

REGIO – In de gehele regio verliep oud en nieuw dit jaar zeer rustig. De hulpdiensten hadden het ook erg rustig. In totaal werden er in de regio zeven mensen aangehouden. De brandweer heeft enige in brand gestoken vuilcontainers geblust. Bij de Tergooi ziekenhuizen werden negen vuurwerkslachtoffers binnen gebracht. In twee gevallen ging het om ernstig oogletsel dat behandeld moest worden door een oogarts. Ook werden er 15 mensen binnen gebracht die betrokken waren bij vechtpartijen. En een tweetal personen die onwel waren geworden door zwaar alcoholgebruik. Alle gewonden konden na behandeling weer naar huis.

Busje met 200 Kilo vuurwerk
In een busje aan de Sint Vitusstraat werd na een tip door de politie ongeveer 200 kilo illegaal vuurwerk gevonden. De bestuurder, een 45-jarige man uit Hilversum, is aangehouden het vuurwerk is in beslag genomen.

Vuurwerkshow
De bescheiden vuurwerkshow aan het Langgewenst in Hilversum trok dit jaar rond de 1000 bezoekers. Burgemeester broertjes sprak over een massale belangstelling. Voor zover je 1000 van de 86.795 inwoners van Hilversum massaal kunt noemen.

Ruiten van New York pizza in Huizen gesneuvelt