Grote drugsvangst na inval arrestatieteam

LOOSDRECHT – Bij een inval in een loods aan de Rading in Nieuw-Loosdrecht is dinsdagavond een grote partij wiet gevonden. Diverse agenten en een arrestatieteam deden dinsdagavond een inval in een loods op een klein bedrijventerrein. Bij de inval liepen diverse agenten met kogelvrije vesten op de daken. In het pand werden grote gesealde verpakkingen vol wiet aangetroffen klaar voor verkoop. Ook werden er een aantal auto’s en een motor in beslag genomen. Vandaag ging het onderzoek verder diverse spullen werden uit de loods in een busje van de politie geladen waaronder een grote kluis. Een bron wist te melden dat de politie in actie kwam na een melding dat er rond half acht mensen met bivakmutsen de loods binnen drongen. Vermoedelijk betrof dit een zogeheten ripdeal er zijn zes mensen aangehouden. De aangehouden verdachten zijn respectievelijk 27, 30, 31, 33, 34 en 39 jaar. De recherche heeft deze zaak in onderzoek..