Tasjesdieven bestelen hoogbejaarde vrouw

HILVERSUM – Tasjesdieven bestelen donderdag 25 september 2014 een hoogbejaarde vrouw in de Albert Heijn supermarkt aan de Langestraat. Als het 91-jarige slachtoffer boodschappen doet in de supermarkt, spreekt een onbekende man haar aan. De man is samen met een onbekende vrouw en spreekt geen Nederlands. De vrouw ziet kans de tas van de bejaarde uit haar rollator te pakken en het duo gaat er vervolgens mee vandoor. Pas als ze wil afrekenen bij de kassa, merkt de bejaarde dat haar tas weg is. Een dag later wordt de tas leeg aangetroffen op de Ruitersweg. Een beveiligingscamera heeft het duo gefilmd. Het tv-programma Bureau NH van RTV NH besteedde op 19 november 2014 aandacht aan deze zaak.

Herkent u de verdachten of weet u misschien wie ze zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.