Gestolen audi terug gevonden

Hilversum/Utrecht – In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 november werd een auto gestolen in Hilversum. De auto werd terug gevonden in Utrecht.

Rond 02.15 uur kwam de melding dat een Audi was gestolen vanaf de Javalaan. Agenten zagen de Audi met hoge snelheid en met gedoofde lichten over de Larenseweg rijden en zetten de achtervolging in. Nabij Maartensdijk verloren zij het voertuig uit het zicht. Door het track & tracesysteem dat in auto zat, werd de auto even later teruggevonden aan de Etna in Utrecht. Er zat niemand in de auto, maar de auto voelde warm aan waardoor het vermoeden was dat de inzittenden in de omgeving zouden zijn. Meerdere eenheden en met hulp van de politiehelikopter werd gezocht. Niemand werd aangetroffen. Een nader onderzoek is ingesteld.