Beschonken bestuurster klapt op boom

NAARDEN – Aan de Huizerstraatweg in Naarden is zaterdagavond een auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom geklapt. Bij aankomst van de politie was één mevrouw aanwezig bij het voertuig. Wel zijn er tijdens de botsing twee airbags afgegaan, wat doet vermoeden dat er nog een bijrijder of mogelijk de bestuurder van de auto aanwezig was. Deze mogelijke tweede persoon wordt nog vermist.

De waarschijnlijke bestuurster is ter plaatse nagekeken door de broeders van de ambulancedienst. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na een blaastest moest ze wel mee naar het politiebureau voor een ademanalysetest. Er bestaan twijfels of de aangehouden persoon daadwerkelijk achter het stuur heeft gezeten. Dit wordt op het bureau verder uitgezocht. De auto is door een berger weggehaald.