Moeder baby Hilversum verdacht van doodslag

HILVERSUM – De drie maanden oude baby die woensdagavond 1 oktober betrokken was bij het incident aan de Boomberglaan, is overleden. Zijn moeder is de verdachte. Rond 18.10 uur kwam een melding dat een baby uit het raam zou zijn gevallen. Ter plaatse troffen agenten een drie maanden oud jongetje die ernstig gewond was en de moeder van het jongetje, die ook gewond was, aan. De hulpverlening werd gestart, een traumahelikopter landde in de omgeving. Moeder en zoon werden naar een ziekenhuis vervoerd. De moeder van het jongetje werd aangehouden. De vader van de baby was ten tijde van het incident niet thuis.
In het ziekenhuis overleed het jongetje in de loop van donderdagavond 2 oktober.

ONDERZOEK
De recherche onderzoekt wat er zich in de woning heeft afgespeeld en wat er precies is gebeurd. Zo werd onder andere in de woning onderzoek verricht en worden getuigen gehoord. Vermoedelijk sprong de moeder woensdagavond met haar baby uit raam van het appartement aan de Boomberglaan. De 36-jarige Hilversumse moeder van poolse afkomst wordt momenteel verdacht van doodslag op haar zoontje van drie maanden.