Open dag kazerne Hilversum

Op zaterdag 20 september organiseert de brandweerpost in Hilversum een open dag en is een ieder welkom om de kazerne te bezoeken. Niet alleen is dan van alles te zien en te horen over de brandweer, ook kunnen bezoekers van alles over de brandweer zelf beleven.
Ook is er voor de kinderen een brandweer quiz georganiseerd waar bij kinderen elk uur kans maken om met de hoogwerker naar maar liefst 32 meter hoogte te gaan!

Tijdens de open dag is te zien dat de brandweer meer doet dan alleen branden bestrijden. Er worden diverse demonstraties van hulpverlening en brandbestrijding gegeven en bezoekers kunnen zelf leren hoe een kleine brand veilig te blussen. Ook is er voor de kinderen tijdens de open dag van alles te doen. Daarnaast kan een kijkje worden genomen in het wagenpark. Niet alleen de nieuwste voertuigen, maar ook historische voertuigen zijn te bewonderen. De afdeling Brandveilig Leven geeft allerlei tips hoe je een brand kunt voorkomen.

Zet de datum alvast in je agenda. De open dag vindt plaats van 11:00 tot 16:00 uur bij de kazerne aan de Kamerlingh Onnesweg 148 in Hilversum.