Zwaargewonde bij steekpartij Bussum

BUSSUM – Een 49-jarige man uit Bussum moest zaterdag 9 augustus met spoed in het ziekenhuis worden geopereerd aan zijn verwondingen die hij had opgelopen door messteken. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. Een 38-jarige man, eveneens uit Bussum, is in verband met de steekpartij aangehouden en zit vast.

Rond 00.25 uur kreeg de politie een melding dat een man op de Kapelstraat gewond was geraakt, omdat hij was aangevallen door een man met een mes. Een man en een vrouw die in gezelschap waren van het slachtoffer, hielpen bij het overmeesteren van de verdachte. Zij liepen hierbij lichte verwondingen op.

Motief steekpartij nog onbekend
Ter plaatse troffen agenten het hevig bloedende slachtoffer op straat aan en de verdachte die door enkele omstanders op de grond werd vastgehouden. Het slachtoffer werd met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte werd door de agenten overgenomen, vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een mes dat onder het been van de verdachte op straat lag, werd door de agenten in beslag genomen. Het motief van het steekincient is nog niet duidelijk. Het onderzoek is nog gaande.