Overval op AKO station Hilversum

Update:

Hilversum – Maandagmiddag 25 augustus werd een 27-jarige vrouw aangehouden die wordt verdacht van een overval in een winkel aan het Stationsplein.

Zondagmiddag 24 augustus werd een winkel aan het Stationsplein overvallen door een vrouw. Een medewerkster werd bedreigd waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Een 23-jarige vrouw werd later op de dag aangehouden, maar bleek na verhoor en onderzoek niets met de overval te maken te hebben.

Verder onderzoek

Het overvallenteam zette het onderzoek voort en kwam achter de identiteit van de verdachte. Het bleek te gaan om een 27-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze vrouw werd maandagmiddag 25 augustus aangehouden op de Grote Markt in Almere waar ze winkelpersoneel bedreigd had en geprobeerd had geld te stelen. Dit lukte niet en de vrouw kon overmeesterd worden.

HILVERSUM – Bij de AKO-boekhandel in station Hilversum is zondagmiddag een overval gepleegd. De overvaller heeft de medewerkster van de AKO bedreigd met een wapen en een geldbedrag buitgemaakt. De politie riep via burgernet op uit te kijken naar een vrouw van ongeveer 24 jaar met een gezet postuur. De medewerkster van de AKO is niet gewond geraakt. Wie de verdachte ziet, wordt gevraagd 112 te bellen.