Parkeerplaats crash in Lage Vuursche

LAGE VUURSCHE – Omstreeks 8 uur vanavond heeft zich een parkeerdrama voltrokken aan de dorpsstraat in Lage Vuursche. Een oudere man wiens rijbewijs al was ingenomen na een eerder ongeval wilde de auto voor zijn vrouw klaarzetten. De vrouw van de man had net een knieoperatie gehad en kon niet instappen. De man zou de auto even verzetten maar had dit beter niet kunnen doen. Na achteruit tegen een auto te zijn gereden gaf de man van schrik volgas vooruit en klapte tussen 2 auto’s door en kwam tegen een boom tot stilstand. Daarna rolde de auto achteruit tegen een andere geparkeerde auto aan. De auto van het echtpaar is total-loss. De overige 3 auto’s hadden op het oog relatief weinig schade. De geraakte auto’s waren van een aantal dames die in het buurtcentrum waren het buurtcentrum liep daarop massaal leeg om een kijkje te nemen. Bij het ongeval raakte wonderbaarlijk genoeg niemand gewond.

In de rij met een schade formulier