Mijn Pechhulp

REGIO – Bergnet we kennen ze allemaal wel die gele vrachtwagens en natuurlijk de grote amerikaanse vrachtwagen met al zijn lampjes. Velen zullen denken die komen alleen als er een ongeval is geweest maar ze doen nog veel meer. Bergnet heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Blaricum en Lelystad. Vanuit deze vestigingen verzorgt Bergnet berging-, pechhulp en transportwerkzaamheden in de omringende plaatsen. Dag & Nacht, weer of geen weer, Bergnet staat voor u klaar.

MIJN PECHHULP
Bergnet biedt al jaren hulp bij pech aan mensen die hiervoor niets geregeld hebben. Nu heeft Bergnet hier ook een eigen label voor! “Mijn Pechhulp”. Mensen met autopech kunnen de hulp van Bergnet rechtstreeks inschakelen en online betalen via PayPal, Mastercard, Visa of iDEAL of mobiele PIN. De ideale oplossing voor mensen die niets hebben geregeld. Geen lidmaatschap en niet verzekerd voor hulp bij autopech! Ga met je smartphone naar www.bergnet.nl