Getuigen gezocht autobanden branden

LAREN – Al enkele weken worden er langs de A1 ter hoogte van het viaduct Vredelaan autobanden in brand gestoken dit gebeurd met name in het weekend. Gisterenavond was het wederom raak de politie zoekt nu getuigen van autobanden brandjes langs de snelweg A1. De branden gaan gepaard met flinke rookontwikkeling dit zorgt voor gevaarlijke situaties op de snelweg.

Vrijdagavond 23 mei omstreeks 23.30 uur stonden er wederom diverse autobanden in brand langs de snelweg A1 ter hoogte van Laren. De brandweer kon de brand snel blussen. De politie wil weten of er mensen zijn die iets gezien hebben van de brand of brandstichting. Of zij mogelijk één of meer personen bij de brand hebben gezien, of in de omgeving van de brand. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Laren via 0900-8844.