Drie inbrekers gepakt in Blaricum

BLARICUM – Na een inbraak een de Meentzoom in Blaricum zijn woensdagnacht twee verdachten aangehouden. Een derde verdachte sloeg op de vlucht maar kon alsnog worden gepakt. Rond kwart over elf woensdagavond werd ingebroken in een pand aan de Meentzoom in Blaricum. Direct na de inbraak werd burgernet ingezet om uit te kijken naar drie verdachten. Deze waren gevlucht richting de Angerentweg. De politie zocht de hele wijk door ook en kreeg hierbij hulp van een politiehelikopter. Rond half één meldde een buurtbewoner een verdachte auto even verderop aan de Meentzoom. De politie trof in de achterbak een verdachte aan. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie liet de auto staan om de andere twee verdachten op het spoor te komen. Later in de nacht werd een tweede verdachte aangehouden, een derde verdachte vluchtte het weiland in aan de Blaricummerweg. Hierbij werd weer de assistentie van de politiehelikopter gevraagd. De derde verdachte werd rond kwart over vier aangehouden.