Aanrijding met politiebusje bij controle

Hilversum – Zaterdagavond 8 maart vond bij de kruising Oostereind met de Arena een aanrijding plaats tussen een politievoertuig en een auto. Een agent en een inzittende van de auto raakten gewond.  Beide wagens raakte door het ongeval zwaar beschadigd

Rond 23.30 uur reden beide voertuigen richting de T-kruising Oostereind met de Arena. Het politievoertuig reed rechts van de auto. Bij de kruising wilde de bestuurder van het politievoertuig keren en zag vermoedelijk de auto links over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. Een agent en een inzittende, een 53-jarige man uit Utrecht, raakte gewond door de aanrijding en werden naar een ziekenhuis gebracht. De agent mocht na controle naar huis, de Utrechter bleek een gebroken borstbeen te hebben. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.De politie was aan het Oostereind met een alcohol / verkeerscontrole bezig inzake de verkeersveiligheid.