2 Gewonden bij steekpartij

HILVERSUM – Bij de steekpartij in een woning aan de Hilversumse Geuzenweg zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt. Het gaat om een vrouw (36) en de 35-jarige bewoner.

De vrouw kreeg in de woning ruzie met een andere man, een bekend van haar. Deze man stak haar met een scherp voorwerp. De bewoner probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Hij liep hierbij snijwonden op. De vrouw en de bewoner zijn behandeld in het ziekenhuis.

Zij zijn net als de man die stak aangehouden. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de precieze toedracht van de steekpartij en houdt er rekening mee dat de betrokkenen allemaal een kwalijke rol hebben gespeeld. Ze beschuldigen elkaar namelijk. De politie werd maandagavond rond kwart voor tien gealarmeerd door buurtbewoners, die geschreeuw hadden gehoord