Blaricumse Midwintervuur

BLARICUM – Honderden mensen brachten zondagmiddag hun kerstboom mee naar de kerstboomverbranding in Blaricum. Rond 17:00 uur stak de brandweer van Blaricum de stapels met kerstbomen aan. Dit alles hoorde bij het Midwintervuur. Het Midwintervuur is bedoeld voor jong en oud, voor iedereen een moment om elkaar een goed nieuw jaar te wensen. Het vuur werd omlijst met sfeervolle muziek, warme dranken, hapjes, vuurkorven en activiteiten voor de kinderen. Alle inkomsten van het Blaricumse Midwintervuur komen ten goede aan het Jeugdsportfonds. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Het Blaricums Midwintervuur wordt georganiseerd door Rotaryclub Blaricum-Centaurea en wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele donateurs en vrijwilligers.