Fietser en snorfietser in botsting

HILVERSUM – Op het fietspad langs de Vreelandseweg (N201) zijn maandagmorgen rond tien uur een snorfietsster en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde toen de fietser achter de geluidsschermen vandaan kwam. De snorfietsster kon de fietser niet meer ontwijken.

De bestuurster van de snorfiets werd in de ambulance behandeld aan haar verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De fietser was er erger aan toe. Hij werd gestabiliseerd op een wervelplank, en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongelukken op deze plek zijn volgens omwonenden al jaren vaste prik. De geluidsschermen nemen zo veel zicht weg, dat mensen vaak te laat in de gaten hebben dat er ander verkeer aankomt. De politie onderzoekt het ongeval van maandagmorgen.