Troetelbeer na aanrijding

Update 14/8 NAARDEN – Een zeventigjarige automobilist is dinsdagochtend aangehouden nadat hij in Naarden betrokken was bij een aanrijding met letsel. De man bleek niet in bezit van een geldig rijbewijs.

Een vijftigjarige fietser uit Hilversum werd op de rotonde van de Meerstraat en de Keverdijk door de automobilist vermoedelijk over het hoofd gezien. De fietser kwam ten val en liep een flinke hoofdwond op. De fietser is naar een ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

De automobilist bleek zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te leven en was niet in bezit van een geldig rijbewijs. De man is aangehouden en voor verhoor naar een politiebureau gebracht. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt.

NAARDEN – Op de rotonde met de Keverdijk met de Burgemeester Jur. Visserlaan is dinsdagmorgen een fietser aangereden.  De fietser werd op de rotonde aangereden door een automobilist. De fietser met een kind wat achterop zat maakte een flinke smak.  De man had een hoofdwond , maar het kind mankeerde gelukkig niks. Omdat het kind behoorlijk geschrokken was kreeg hij van de ambulance broeder een troetelbeer. De man is met de ambulance afgevoerd.