Vrouw overleden na frontale aanrijding

ZEEWOLDE – Op de Gooiseweg N305 bij Zeewolde heeft maandagmiddag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Een personenauto is nadat deze enkele meters door de berm gereden was frontaal in botsing gekomen met een vrachtwagen. Bij het ongeval is de bestuurster van de personenauto zwaargewond geraakt en overgebracht naar het UMC. Personeel van de traumahelikopter assisteerde bij de hulpverlening. Door het ongeluk is de weg tussen Zeewolde en de rotonde naar de Nijkerkerweg tijdelijk afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Update : De vrouw die maandag gewond raakte bij een botsing op de Gooiseweg bij Zeewolde is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie.
De 51-jarige vrouw uit Zeewolde werd door de hulpdiensten uit het wrak bevrijd en gewond naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Daar overleed zij dinsdagavond.