Eend gepikt in Loosdrecht

LOOSDRECHT – In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 juli is een rode 2cv (lelijke eend) met kenteken PZ-08-RZ gestolen. De auto werd gestolen bij Scherpel Jachtwerf in Oud-Loosdrecht. De auto heeft vierkante koplampen en er staat ongeveer 33000 km op de teller en heeft veel emotionele waarde. Uit camerabeelden blijkt dat de twee of drie daders in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.55 uur (in barre weersomstandigheden) hun slag sloegen. Ook is te zien aan hoe ze schakelen dat ze een eend niet gewend zijn ze reden weg in de richting van Loenen.

Misschien staat de auto ergens eenzaam in een weiland/sloot of op een verlaten parkeerplaats of ziet u de auto rijden meld het dan via info@regio14.nl .

Kenmerken
– Citroen 2CV 6 CLUB S6
– Kenteken PZ-08-RZ
– Bouwjaar 1986
– Vierkante koplampen
– Rood van kleur
– Op beide portieren atoomenergie bedankt stickers
– Kleine beschadiging in de linkerachterdeur.
– Motorkap glimt de rest van de auto niet en heeft veel stof in de lak.
– Contactslot is stuk.