Vrachtwagen gekanteld op A27

HOLLANDSCHE RADING – Op de A27 tussen Hilversum en Utrecht is een ravage ontstaan door een gekantelde vrachtwagen. De truck met levensmiddelen schoot in de nacht van donderdag op vrijdag door de middenberm en viel om. In de richting van Hilversum werd de snelweg afgesloten voor alle verkeer. Verkeer moest daarom bij Utrecht via de A28 naar Amersfoort. De drukte valt vooralsnog mee. Wel stond er een file vanuit Hilversum naar Utrecht, omdat in die richting de linkerrijstrook dicht moest. Het ongeluk gebeurde even voor 3.00 uur ter hoogte van Hollandsche Rading. Omdat de chauffeur vast kwam te zitten in zijn cabine, steeg ook een traumahelikopter op, maar die werd uiteindelijk afbesteld voor hij ter plaatse was. De man is in het ziekenhuis opgenomen. Het lijkt erop dat de chauffeur tijdens het rijden in slaap is gevallen. Tegen 9.00 uur waren alle problemen op de weg voorbij.