Wie herkent deze bestelwagen

BAARN – Een man is aangehouden nadat in zijn tuin gestolen steigerdelen werden aangetroffen. Een 46-jarige man uit Baarn merkte donderdagmiddag 13 juni dat zijn aanhangwagen met steigermateriaal verdwenen was van zijn bedrijfsterrein aan de Zandheuvelweg. Hij twitterde deze verdwijning en een kennis meldde dat hij de aanhangwagen op de Geuzenweg in Hilversum had gezien. Deze kennis is samen met een inwoner uit Baarn gaan zoeken en zij vonden in de buurt de steigerdelen in een tuin. Daarop belden zij omstreeks 18.00 uur de politie. Agenten, die ter plaatse gingen, troffen in de tuin de 41-jarige bewoner aan, die verklaarde dat hij de spullen die middag gekocht had. Hij werd aangehouden en voor verhoor naar het bureau gebracht. De aanhangwagen werd later in de omgeving teruggevonden. In de tuin lagen, naast de gestolen goederen, meer steigeronderdelen. De politie onderzoekt de zaak.

Wie herkent deze bestelwagen (waarschijnlijk een Peugeot). De inzittenden van deze auto, hebben afgelopen donderdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur, de aanhanger met steigermateriaal ter waarde van 30.000 Euro ontvreemd op de Zandvoortweg in Baarn.
Op de foto is de aanhanger met opvallende lading net zichtbaar.
Het materiaal is inmiddels terug en een heler is bij een woning op de Geuzenweg in Hilversum gearresteerd.

De Peugeot heeft een, opvallende voorbumper met een bull-bar en aan de zijkant ook chrome side-bars, zie je niet op elke bestelwagen.
Ook het imperiaal met een ladder daarop is duidelijk zichtbaar. Herken je deze auto of weet je iets van de inzittende bel de politie op 0900 – 8844 of eventueel anoniem 0800 – 7000

beeld gemaakt door beveiligings-camera