Julian en Ruben overleden

COTHEN – Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist zijn overleden. Hun stoffelijke overschotten zijn zondagmiddag gevonden in Cothen.Een getuige zag in een sloot iets wat op een lichaam leek vervolgens is er door de politie onderzoek gedaan en bleek het om twee lichamen te gaan De gevonden lichamen lagen in een duiker van een sloot op de hoek van de Hoekseijk en de Kanaaldijk-noord in Cothen. Naar de Zeister broertjes is sinds 7 mei met man en macht gezocht. Een wandelaar vond het lichaam van hun 38-jarige vader 7 mei in de bossen bij Doorn. Hij had zich opgehangen. De politie in Utrecht gaf zondagavond een persconferentie over de vondst van twee lichamen. De identificatie van de lichaampjes is nog niet afgerond, meldde de politie op de persconferentie. Op basis van een aangetroffen camouflageshirt en spanbanden gaat de politie er vanuit dat de lichamen van Ruben en Julian zijn.