Arrestatie voor overval seksclub

LAREN – Een 64-jarige man uit Amsterdam is maandag opgepakt en door de onderzoeksrechter voor 14 dagen in bewaring geplaatst, omdat hij in januari van dit jaar een seksclub in Laren zou hebben overvallen. Het overvallenteam van de Gooise politie kwam de Amsterdammer op het spoor na uitgebreid onderzoek. De overval werd op 11 januari gepleegd door meerdere personen. Het onderzoek naar de overige verdachten is nog gaande. Bij de overval werden diverse tassen, geld en persoonlijke bezittingen buit gemaakt. Volgens geruchten zou het gaan over een oud “bonnetje” van seksclub eigenaar Folkert van der K. Een bron stelt dat de eigenaar geld moest laten halen om de schuld te vereffenen. Volgens de seksclub was er helemaal geen sprake van een overval melden zij destijds.