Beschadigde scooter gezocht

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari werd een fietser aangereden door een scooter. De politie zoekt de bestuurder van deze scooter.

Rond 04.00 uur fietste een 23-jarige man uit Hilversum over de Vreelandseweg. Hij hoorde achter zich een scooter aankomen en ging aan de kant rijden. Plotseling werd hij van achter geraakt en kwam hij ten val. De Hilversummer is even buiten bewustzijn geweest. Nadat hij weer bij bewustzijn was, stapte hij op de fietst gestapt en reed naar huis waar hij de politie belde.

Uw tip!

De scooter heeft schade opgelopen. Een gedeelte van een koplamp en de voorkap waren afgebroken door de aanrijding. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om een zwarte scooter van het merk Yamaha, type JogR. Getuigen die in de nacht van zaterdag of zondag en/of de dagen erna een beschadigde scooter hebben zien of weten wie betrokken is geweest bij de aanrijding, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem melding doet, belt met Stichting Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Voorbeeld Foto