Boris aangereden

HILVERSUM – Patiënten van tegooi ziekenhuis Hilversum zullen hem wel missen ziekehuiskat Boris. De inmiddels beroemde kat is gisterenavond aangereden door een auto. Hij is zwaargewond en kan er waarschijnlijk alleen bovenop komen door dure behandelingen en operaties. Het baasje zit in zak en as. Want hoe moet de rekening betaald worden? Bij de receptie van Tergooi Hilversum staat daarom een collectebus om het baasje van Boris te helpen. Mochten jullie Boris ook willen helpen??? Dan kan je een donatie doen op rekeningnummer 302110070 ten name van jh van Eck of naar het ziekenhuis gaan.

Boris liet ons het volgende weten. Lieve vriendjes en vriendinnetjes, vanavond was de ergste avond in mijn hele leven….Ik ben aangereden door een auto en heb een flinke klap gemaakt. Gelukkig waren daar hele lieve mensen die de dierenambulance gebeld hebben….maar helaas was de klap toch pijnlijker dan verwacht. In eerste instantie ben ik naar de dierenarts geweest, waar ze foto’s hebben gemaakt. Daar konden ze gelukkig niets op zien.

Ik heb geen ingewanden of ledematen gebroken. Wel heb ik ernstig moeite met ademhalen en zit ik nog steeds in een shock. Er komt bloed uit mijn neus en uit mijn mond en heb nog steeds een onder temperatuur. Ook heb ik mijn kaak gebroken. Mijn pupillen zijn ook niet gelijk…dit wijst erop dat ik misschien hersenletsel heb. Mijn baasje maakt zich ernstige zorgen en heeft me met de dierenambulance naar de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gebracht, waar ik de hele nacht in de gaten gehouden wordt. Morgen ochtend wordt ik weer naar de dierenarts in Hilversum gebracht voor verder onderzoek.  De artsen denken dat ik er wel weer bovenop kom….dit gaat alleen heel wat centjes kosten….das balen….want dat heeft mijn baasje niet. Hopelijk valt alles mee en zit ik over een aantal weken gewoon weer te posten bij het ziekenhuis.
Willen jullie voor me duimen?

Namens Boris en zijn baasje ontzettend bedankt!

volg boris op zijn facebook pagina : http://www.facebook.com/ZiekenhuiskatTergooi