Vier verdachten van inbraak aangehouden

Hilversum, 07-11-2012 • In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 november heeft de politie vier verdachten aangehouden, die mogelijk betrokken waren bij een woninginbraak.

Rond 03.15 uur kreeg de politie de melding van een inbraak op de Langestraat. Volgens een getuige waren de verdachten gevlucht met een auto in de richting van de Emmastraat. De politie kwam ter plaatse en ging in de omgeving op zoek naar de verdachten. Bij een tankstation in de buurt troffen agenten een auto aan die aan de omschrijving voldeed. De bestuurder werd staande gehouden en in de kofferbak van de auto werd inbrekersgereedschap gevonden. Alle vier de inzittenden van de auto zijn aangehouden voor verhoor. Het gaat om vier mannen van 19, 20, 21 en 24 jaar uit Amsterdam. De politie heeft de zaak in onderzoek.