Vernieling in horecazaak

Hilversum – Een 20-jarige Hilversummer is aangehouden nadat hij in een horecazaak een wc had vernield. De verdachte werd door horecapersoneel aangewezen als de dader. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich.

Even na middernacht werden surveillerende agenten door horecapersoneel op de Groest aangesproken. Een bezoeker had de wc vernield waarna het personeel de dader aanwees. Agenten gingen in gesprek met de mogelijke verdachte die een wazige en verwarde indruk maakte. Toen duidelijk bleek dat de man verdacht werd en de horecazaak aangifte deed, werd hij aangehouden. Hierop ging de Hilversummer geheel uit z’n dak en moest hij door de agenten naar de grond gebracht worden om hem onder controle te krijgen. Ook nadat hij in de handboeien was gezet bleef de man agressief. De recherche handelt de zaak af. De verdachte is ingesloten