Meisje komt onder auto terecht

Huizen, 08-11-2012 • Meisje slingert over fietspad, komt ten val en komt onder auto terecht.

Een 14-jarig meisje uit Huizen fietste woensdag 7 november rond 16.00 uur over de Blaricumseweg. Door getuigen werd gezien dat het meisje aan het bellen was en om nog onbekende oorzaak begon te slingeren waarna ze ten val kwam op de rijbaan naast het fietspad. Daar reed op dat moment een 42-jarige autobestuurster uit Huizen. Zij remde maar kon het meisje niet meer ontwijken en reed over haar heen met de voorwielen van de auto en kwam tot stilstand. Het meisje lag tussen de voor- en achterwielen onder de auto. Omstanders hielpen om de auto van het meisje te krijgen, de brandweer bevrijdde het meisje uiteindelijk uit haar benarde positie. Een trauma helikopter landde om medische bijstand te verlenen. De Huizense is met letsel aan onder andere haar hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.