Gestolen auto’s uitgebrand

HILVERSUM – Twee auto’s zijn zondagavond volledig uitgebrand aan de van ghentlaan. De wagens bleken te zijn gestolen. De brandweer werd rond kwart voor twaalf gealarmeerd vanwege de brand. Toen brandweer en politie bij de auto’s arriveerden, stonden deze al volledig in brand. De auto’s zijn vermoedelijk gedumpt en in brand gestoken. De auto’s zijn door bergnet afgevoerd.

GESTOLEN

De Volkswagen was in augustus van dit jaar gestolen in Leiden. De snelle Audi RS4 was in december 2011 al gestolen bij een garagebedrijf in Eindhoven. De Audi werd al langer gezocht, omdat deze gezien is bij een golf van inbraken in Duitsland. In Januari werd deze nog achtervolgd door de Duitse politie. De Audi ging er toen met hoge snelheid vandoor in de richting van Roermond. Vanwege de veiligheid van de andere weggebruikers moest de achtervolging worden afgebroken.[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dlLRAvpZ6YQ’]