Hans Nolte

WEESP – Hans Nolte (61) wordt nog steeds vermist. Afgelopen dinsdag bracht de politie een persbericht uit om aandacht te vestigen op zijn verdwijning. Vijf mensen belden de politie met tips. Zij dachten Nolte ergens gezien te hebben. Helaas leidden deze tips tot dusver niet naar de vermiste man.

Auto aangetroffen bij Naardermeer
Woensdagochtend 7 november werd Nolte’s auto aangetroffen bij het Naardermeer. In de omgeving van het Naardermeer wordt vanaf woensdag intensief gezocht. De burgemeester van Weesp gaf toestemming voor inzet van defensie; een speciaal team kamt de omgeving uit en later vandaag wordt – als het weer het toelaat – een F16 ingezet die over het gebied vliegt, om zo ook van bovenaf naar de vermiste man te kunnen zoeken.

Inmiddels is duidelijk dat Nolte niet – zoals eerder vermeld – een lichte jas droeg, maar dat hij gekleed ging in een blauw regenjack.

De politie hoopt dat wandelaars in het gebied van het Naardermeer meer informatie hebben over Nolte. Wellicht hebben zij hem zien lopen op zaterdagmiddag 3 november. Is hen toen iets opgevallen? Hebben ze kledingstukken of voorwerpen gevonden die van Nolte zouden kunnen zijn? Mensen die meer informatie hebben kunnen dit doorgeven via 0900-8844.